MG finanszírozási akció minden modellre

MG finanszírozási akció minden modellre

Örömmel értesítünk, hogy egyedi MG finanszírozási akció érhető el minden MG modellre, az Euroleasing konstrukció keretén belül.

MG finanszírozási akció minden modellre - THM 9,3 - 16%
MG finanszírozási akció minden modellre – THM 9,3 – 16%

Az MG finanszírozási akció részletei

  • Érintett modellek: minden új MG személygépjármű
  • Finanszírozási forma: nyílt,- és zártvégű pénzügyi lízing
  • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások, alapítványok, non-profit szervezetek
  • Devizanem: HUF
  • Kamatozás: rögzített (FIX)
  • THM: 9,3%-tól-16,0%-ig
  • Ügyleti kamat: 11,29%-tól
  • Minimális hitelösszeg: 1.000.000 Ft
  • Minimális önerő: 20% (bruttó vételárra vetítve)
  • Futamidő: 24-84 hó

Az akció visszavonásig tart.

MG finanszírozási akció tájékoztató

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság
(továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat.

THM, Casco

A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 9,3%-16,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció kizárólag új MG személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát.

Az akció visszavonásig tart.


Reprezentatív példa forint alapú zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: bruttó vételár:
6.699.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 4.194.000,-Ft, havi törlesztő részlet 94.744,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 2.796.000,-Ft, THM: 13.50%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 12.69%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 5.684.640,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza


Reprezentatív példa forint alapú nyiltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: bruttó vételár:
6.699.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 3.175.724,-Ft+ÁFA, havi törlesztő
részlet: 62.022,-Ft+a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 2.117.150,-Ft+ÁFA, THM: 10.70%, maradványérték: 793.931,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 12.60%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 4.515.251,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 3.721.320,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza

szechenyi