MG új autó ajánlatkérés

MG új autó ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatokat az MG új autó ajánlatkérés űrlapunkon és hamarosan megkeresünk egyéni ajánlatunkkal.

Kérjük adjon meg több színt, amennyiben azonnali készletről kíván vásárolni.
Kérjük jelöld be be a jelölőnégyzetet, mellyel elismered, hogy az MG Tóth márkakereskedés adatvédelmi szabályzatát megismerted, és hozzájárulsz a személyes adataid nyilvántartásához. (amennyiben nem járulsz hozzá, sajnos nem tudsz üzenetet küldeni ezen a felületen részünkre, ebben az esetben kérjük keress meg bennünket telefonon.

Több gyártó márkáit is forgalmazzuk. Valamennyi forgalmazott márkánk ajánlatait itt tudod megtekinteni.

Aktuális MG készlet ajánlatainkat itt tudod listázni.

MG új autó ajánlatkérés

Az MG Magyarországon számos modellel képviselteti magát, melyek együtt teljes mértékben lefedik a mai kor igényeit: benzines, plug-in-hybrid, illetve teljesen elektromos hajtáslánccal szereltek. Elérhetővé teszi a modern technológiát az autózásban azoknak, akik fiatalos lendületükkel készen állnak akár az elektromos életmódra is. Felfrissítettük a ZS modellpalettát a mindenki számára elérhető benzines ZS-t és a 100%-ban elektromos MG ZS EV-t, így a modellcsalád most még nagyobb kényelmet és biztonságot kínál. Az MG EHS Plug-in Hybrid szintén alkalmas a mindennapi emissziómentes vezetésre. Az MG hamarosan további fenntartható modellekkel bővíti a kínálatát.

Az MG-t az európai autósok számára tervezték: fenntartható, intelligens, praktikus és megfizethető járműveket kínál. A gépjárműveket a londoni stúdióval együttműködve az MG sanghaji formatervező stúdióiban fejlesztik, Kínában gyártják és már számos európai országban népszerűek.

MG elektromos modellek

Az MG lehetővé teszi számodra, hogy új életet kezdj egy takarékos, környezettudatos, rendkívül fejlett technológiával és látványos formavilággal rendelkező autóval.

Az MG legmodernebb belső égésű és fenntartható elektromos, “új energiájú” járművek széles választékát kínálja a magyar autósoknak: kifejezetten európai ügyfelek számára tervezett és gyártott – egyedi vágyaik és igényeik szerint készült modellekkel.