MG ZS EV fotógaléria

MG ZS EV fotógaléria

Az MG ZS EV – elektromos modell egyik legteljesebb fotógalériáját tekintheted meg ezen az oldalon: MG ZS EV fotógaléria. A képeken túl pedig várunk Szolnokon, hogy személyesen is bemutathassuk a modellt!

Az MG ZS EV modell teljes bemutatóját itt olvashatod.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.

Elektromos SUV élmény

Az MG ZSEV minden részletében fellelhető a praktikum. Öt utas és csomagjaik szállításán felül, 500 kg-os vontatási kapacitással rendelkezik. A praktikus tetősínnel pedig akár 75 kg is szállítható a tetőboxban, így több hely marad a belső térben. A könnyen hozzáférhető csomagtérben 448 liternyi hely áll rendelkezésre.

A 40:60 arányban lehajtható hátsó ülések leengedésével pedig rugalmasan, akár 1166 literre is növelheted a teljes rakodókapacitást. Így bőven elég hely jut a csomagoknak akár egy költözéshez, egy kalandos kempingezéshez, vagy a családi nagybevásárláshoz.

Az MG ZS EV életérzés mindenhová elkísér

Letisztult és átgondolt belső kialakításával, a minőségi felhasznált anyagokkal érezni fogod az utazások során, hogy jó döntöttél.

Bármerre visz az utad, az új MG ZS EV modellel biztosan célba érsz. Két különböző akkumulátorcsomag közül választhatsz, mindegyik újszerű, moduláris kialakításon alapul, amely nagyobb energiasűrűséget biztosít anélkül, hogy az akkumulátor biztonsága vagy kapacitása csökkenne.

Ismerd meg az EV életérzést az MG ZS EV fotógaléria képeivel.

Tesztvezetésre itt tudsz jelentkezni.

Szechenyi 2020