MG ZS fotógaléria

MG ZS fotógaléria

Az MG ZS modell egyik legteljesebb fotógalériáját tekintheted meg ezen az oldalon: MG ZS fotógaléria. A képeken túl pedig várunk Szolnokon hogy személyesen is bemutathassuk a modellt!

Az MG ZS modell teljes bemutatóját itt olvashatod.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.

Az MG európai térnyerése

Az ügyfelek és a nemzetközi média pozitívan, sőt kissé meglepődve nyilatkoznak a megújult kínai autómárka MG modelljeinek magas minőségéről. De ez nem is olyan meglepő, tekintve, hogy az MG a SAIC Motor égisze alatt működik. Tudj meg többet a befolyásos és progresszív anyavállalatról.
A SAIC Motor (Shanghai Automotive Industry Corporation) 1958-ban alakult, és a világ hetedik legnagyobb autógyártója. Kínában a legnagyobb autógyártó. 2020-ban 5,6 millió járművet értékesített, ezzel az elmúlt 15 évben az első helyen állt Kínában.

A vállalat arról is ismert, hogy Kínában elsőként hozott létre vegyesvállalatot az autógyártás területén. A Volkswagennel partnerségben 1984-ben. Azóta a SAIC Motor SAIC Volkswagen néven gyárt Volkswageneket a kínai piacra. 1997-ben a SAIC Motor és a General Motors hasonló vegyesvállalatot hozott létre.

MG ZS fotógaléria

A fotógalériában bemutatjuk az MG belépő modelljét, amelyet versenyképes áron vásárolhatsz meg Szolnokon az MG Tóth márkakereskedésben.

Szeretettel várunk egy tesztvezetésre, amely során személyesen is megtapasztalhatod, amit a szakmai sajtó nagyra értékel az MG modellekben.

Szechenyi 2020