MG ZS
MG ZS készlet

MG ZS

6.499.000 Ft-tól

MG ZS készlet

MG ZS

6.499.000 Ft-tól

MG ZS modell 6.499.000 Ft-tól

A megújult MG ZS benzines modellünket a teljes élethez alkottuk meg.

MG ZS
Életre alkotva

10.1″-os lebegő érintőképernyő

360°-os kamerarendszer

Műholdas navigáció

1.2 m2 nyitható panorámatető

A megújult MG ZS egy teljesen felszerelt, stílusos és kényelmes, családbarát SUV, amely ideális az igényes családok számára, akiknek fontos az ár-érték arány, de sem a stílus, sem a praktikum terén nem szeretnének kompromisszumokat kötni. Az MG ZS városi közlekedéshez is tökéletes: két hatékony benzinmotor közül választhatsz, melyek a legmodernebb technológiával készültek. Ideális azoknak, akiknek fontos a praktikus és szabad autózás.

MG ZS modellek az ország egyik legnagyobb készletéről Szolnokon

MG új ZS

MG ZS már 6.499.000 Ft-tól. Nálunk a legjobb helyen jársz, ha egy teljesen felszerelt, családbarát SUV-t keresel megfizethető áron. MG új ZS SUV családi autó.

MG ZS modell piros színben

MG ZS az életrevaló családi autó

MG ZS az életrevaló családi autó: új MG ZS 7 év vagy 150 000 km futásteljesítményig terjedő garanciával és magas felszereltséggel.

7 év minőségi gondoskodás az MG részéről

Az MG kínálja az egyik legjobb garanciális feltételt a piacon

A minőség és a megbízhatóság mellett az MG kínálja az egyik legjobb garanciális feltételt a piacon. MG garancia feltételek.

MG ZS modellek az ország egyik legnagyobb készletéről Szolnokon
MG ZS modellek az ország egyik legnagyobb készletéről Szolnokon

Az MG Pilot részben automatizált vezetéstámogató technológiák széleskörű csomagja, amely segítséget és nagyobb magabiztosságot nyújt az utakon. Ismerd meg az MG Pilot rendszert ide kattintva.

MG ZS műszaki adatok, felszereltségek, színek valamint MG ZS árak és készlet elérhetőség. Egyedi MG ajánlatok Szolnokon.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.