MG4 árlista és katalógus

MG4 árlista és katalógus

Az MG4 segítségével felfedezheted a zöld mobilitás örömét egy családbarát elektromos autó formájában. Aktuális MG4 árlista és katalógus. A Black Friday ajánlatokért kérjük hívd kollégáinkat, mert az egy meghatározott készletre vonatkozó egyedi ajánlat.

Árlista részletek

Katalógus részletek

Ismerd meg az MG4 – teljesen elektromos modellünket.

Az MG4 Electric a 100%-ban elektromos járművek új generációjához tartozik. Nagyobb hatótáv. Több tér. Az új MG4 Electric egy városi hatchback kompromisszumok nélkül. A célunk, hogy a modellel az elektromos járművek elérhetőbbek legyenek, ezért a modell a legmodernebb funkciókkal és intelligens technológiával van felszerelve. Csendesen lenyűgöző és környezetbarát.

Akár 450 km-es hatótávolsággal (WLTP), tökéletes a mindennapi közlekedéshez. utazásokhoz, hétvégi kiruccanásokhoz és
akár hosszú utazásokhoz is.

Az MG4 Electric ötvözi a futurisztikus, kifejező külsőt a minimalista, felhasználóbarát belső kialakítással. Intelligens világítási rendszerrel és aerodinamikus, kéttónusú tetővel egyszerűen egy mestermű, amely megelőzi a korát – és a többieket is.

Az új MG4 Electric az MG új generációs EV-je, amely az elektromos vezetést a következő szintre emeli. Rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az utazást, többek között az innovatív MG Pilot vezetőtámogató funkciók és az intelligens MG iSMART Lite csomag.

Ráadásul, mint minden MG-re, az MG4 modellre is érvényes a 7 év/150000 km garanciánk.

Bízunk benne, hogy az MG4 árlista és katalógus információ segít megtalálni a legmegfelelőbb MG modellt a számodra.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.