MG5 Electric és MG MARVEL R Electric videó bemutató

MG5 Electric és MG MARVEL R Electric videó bemutató

Elérhető az MG5 Electric és MG MARVEL R Electric videó bemutató.

Az MG bejelentette két új generációs, tisztán elektromos hajtású járművét, amelyek még idén megjelennek az európai piacon. Az új MG Marvel R Electric – egy high-tech “életstílus” SUV a C-szegmensbe – és az új MG5 Electric – a világ első 100%-ban elektromos kombija.

Az angol nyelvű videó mérete 79 MB

MG5 Electric és MG MARVEL R Electric videó bemutató

Az angol nyelvű online bemutató során első benyomást szereztünk és számos részletet megbeszéltünk ezekről a progresszív, erőteljes és vonzó új modellekről. Beszéltünk az Európa-szerte bővülő üzletágunkról is. Nézze meg az alábbi videót, és fedezze fel az összes izgalmas újdonságot.

Az MG kizárólag arra törekszik, hogy az elektromos mobilitást elérhetővé tegye a fiatalos lelkületű autósok számára, akik belső motivációval rendelkeznek a körülöttük lévő világ megváltoztatására, és készen állnak az új elektromos életstílus elfogadására.

A vállalati fogyasztók számára is felelős választás az MG, mivel alacsony teljes fenntartási költségű, környezetbarát járműveket kínál. A kiváló tulajdonságok és az intelligens árképzés felülmúlhatatlan kombinációjának köszönhetően az MG ZS EV például számos európai országban gyorsan bekerült a legkelendőbb elektromos autók top 5-ös listájára. A magánszemélyek részéről is feltűnően nagy az érdeklődés. Más szóval olyan emberek, akik saját pénzükből vásárolnak autót, és ezért nagyon megfontoltan döntenek.

szechenyi